Bebas Kanser & Kimo Selepas Ambil Vivix Shaklee Konsistent? Betul ke

Bebas Kanser & Kimo Selepas Ambil Vivix Shaklee Konsistent? Betul ke

Bebas Kanser. Ya Allah Yang Maha Penyembuh🤲

Terharu dan syukur sangat2 bila sahabat sendiri bagitau sel KANSER husband dia dah takde. Dari tahun lepas tiba2 husband sahabat saya detect kanser. Orangnya sihat aje, x gemuk, hidup aktif. Tapi ketentuan dariNya tiada siapa dapat menduga.

Bermula dgn hanya demam.. Baik.. Demam berpanjangan dan mula sakit kepala. Berulang dari Melaka ke Selangor saban minggu kerana bekerja. Bila dah x tertahan, pergi check up klinik. Doctor detect something abnormal dan terus diminta refer ke hospital.

And.. Ujian bermula. Hasil medical check up, doktor sahkan KANSER!!! Sahabat sy terus meraung. Tak dapat bayangkan husband yg sihat walafiat tiba2 disahkan kanser. Terbayang anak2 kecik 4 orang utk diberi perhatian.. Allahu, kuat dan tabahnya kau sahabat🥺 kami sebaya, kami jadi sahabat sejak di Kolej Mara Banting. Anak2 kami 4 org. Umur semua sama.. Walau jarak, waktu dan keadaan memisahkan, kami tetap rapat..

Doktor terus nasihatkan chemo secepat mungkin sebab sel kanser sangat aktif seluruh badan. X boleh tunggu dah.. Berpuluh atau mungkin ratusan ribu habis untuk rawatan. Mujur dah sedia dgn insurans.

Kami suami isteri yg mendengar pun dah rasa berat utk ditanggung. Apatah lagi mereka berdua. Actually suami sy dan suami sahabat sy pun kenalan. Mereka kenal masa zaman kerja dalam bidang construction yg sama. Semuanya aturan Allah. Tiada kebetulan.. Sebab kami berempat saling mengenali, sy dan suami terus terdetik nak berikan #vivix kpd mereka. Ambillah, semoga bantuan kecil kami ini dapat bantu sedikit sebanyak dgn izinNya.

12 Disember 2020, kami sempat ziarah mereka di Melaka. Husband dia sangat positif orangnya. Masih mesra menyantuni kami berdua. Sahabat sy dah abis airmata menangis. Masing2 dah redha dgn takdir Illahi, namun sentiasa positif dan berusaha utk kesembuhan. Iyelah, bila ketua keluarga yg sakit, siapa yg x rasa lost sekejap kan??😭

Masa ni la, sy berhati2 cuba buka mulut tentang Vivix Shaklee. Niat cuma satu, nak bantu sahabat sendiri. Rupanya, dia tau hanya #ESP Shaklee je sebab kawan2 ofis ramai consume. Produk Shaklee lain dia x pernah tau. Selepas dah explain kebaikan dan kandungan utama Vivix iaitu #polifenol yg sangat power sebagai sumber anti oksida, dia cakap “boleh la cuba”.

Sebelum kami beransur balik, kami hadiahkan Vivix tu. Mulanya mereka segan nak ambil. Lepas dah pujuk, mereka terima. Selang beberapa hari, sahabat sy mesej. Dia terkejut bila tau harga Vivix tu😅 Dia sempat google cari info tentang Vivix sebelum yakin utk beri husband dia cuba makan. Sy pun consult cara makan utk org yg kali pertama cuba dan ada penyakit kronik. Cara pengambilan berbeza mengikut keadaan seseorang. So, kami SID Shaklee memang akan consult pengguna cara pengambilan. Kalo kami x pasti, kami akan rujuk pakar nutrisi Shaklee..

Hebat

Alhamdulillah, hampir 6 bulan amalkan Vivix, sel kanser dah xde!! 🥰 sepatutnya husband sahabat sy kene jalani 5 cycle chemo. Tapi, dgn izin Allah, hanya 4 cycle chemo shj. Dah bebas chemo.. Syukur.. Syukur.. Syukur💖

perkongsian dari FB Pn Kirah Chomail

Ini merupakan kisah benar pengalaman mereka yang ada kanser dan ambil vivix secara konsistent. Diningatkan ye vivix adalah makanan bukan ubat untuk mengubati, merawat kanser. ianya makanan bantu bagi nutrisi pada pesakit kanser yang lemah, kurang nutrisi

Rawatan kimo, ubat , rawatan doktor WAJIB diteruskan

Bagaimana Vivix Membantu Proses Untuk Sihat Lebih Cepat?

 

Vivix adalah minuman daripada Raja anggur Muscadine Grapes yang mengandungi kandungan Resveratrol yang terbaik, antara yang terbaik vitamin membantu merawat kanser. Allah s.w.t telah menyebutkan buah anggur di dalam Al-Quran sebanyak 11 kali. Anggur merupakan salah satu daripada buah-buahan istimewa dan paling banyak manfaatnya.

Ia boleh dimakan dalam keadaan segar mahupun kering. Ia berfungsi sebagai lauk-pauk serta dapat dijadikan sebagai ubat-ubatan bahkan dapat juga dijadikan sebagai minuman. Dalam surah al-Baqarah: 266, surah al-An’am: 99, surah al-Ra’d: 4, surah al-Isra’: 91, surah Yaasin: 34, surah al-Naba’: 32, surah Abasa: 28, surah al-Mu’minun: 19, surah al-Nahl: 11 & 67, surah al-Kahfi: 32.

  1. Kajian telah menunjukkan bahawa Resveratrol mempunyai kandungan antioxidant yang paling tinggi. Daripada kajian juga mendapati bahawa kandungan Resveratrol diadapati daripada kulit dan biji Anggur Muscadine .
  2. Antioxidant diperlukan pada kadar yang tinggi untuk mendapat kesihatan yang optima dan dapat membantu mencegah penyakit. Antioxidant dapat membantu dan membaik pulih sel rosak yang berpunca dari radikal bebas.
  3. Resveratrol dapat mencegah dari sel merebak kerana resveratrol dapat menghalang dari pembentukkan sel yang tidak normal dalam tubuh manusia merebak.
  4. Menurut Eleanor G. Rogan seorang Profesor dari Uni. Of Nebraska Medical Center. Resveratrol ada keupayaan untuk mencegah peringkat permulaan kanser semasa estrogen baru hendak memulakan proses pengembangan kanser dengan menghalang pembentukkan estrogen DNA adducts ( sebatian kimia yang menyebabkan kanser yang melekat pada DNA).Dengan ini kami percaya seluruh sel kanser akan berhenti merebak sepenuhnya.

 

 

Nak Order Vivix Shaklee FREE COD Shah Alam, PJ, USJ, Klang, Damansara

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Open chat