Ayat Promosi

Ayat Promosi

Ada masalah nak buat ayat promosi ? Hahhaha, ada orang cari benda ni pulak nak promote produk apa bulan puasa nih ? nak promote tudung ke ? senang, katalah nak pergi bazaar ramadhan tak boleh seksi seksi. Takpun mesti nak promote kurma, baru bertenaga, hahaha. Ataupun nak promote produk ayat jual kuih raya, sale meletop ala ala likemethod. Nak power lagi ayat nak cari ajen jual buku sifu fbads. Ok takpa, ni aku ada ayat biasa nak promote shaklee simple je.

Cara Buat Ayat

Nak buat ayat power nih tak perlu bombastik, cuma korang kena share je pengalaman. Macam ayat wife aku nih, cakap aku minum Cinch Tea Mix shaklee, hari ni je badan aku cergas puasa, takdalah macam semalam lembik, tak makan vitamin. Hahhaha, lepas tuh korang selitlah apa yang patut, contoh macam ayat ke, gambar ke, video ke, senang je . lepas tuh promote dan publickan wall fb korang. barulah boleh share ramai ramai. Itu je, senang.

Oklah, kalau korang rasa nak try minuman aku tuh, apa kata korang klik kat blog Diet Diet Sihat, kat situ bolehlah ada lagi banyak ayat ayat power copywriting tahap dewa nak jual shaklee. Tapi paling penting, kalau korang rasa lembik sangat masa puasa, aku memang syorkan korang makan shaklee, lagi lagi Cinch Tea Mix nih, teh shaklee paling ohsem. Oh ye, jom layan video aku minum air tuh kat bawah nih, hahahaha. layan siut

Macam mana nak buat ayat power nak promote Vivix Shaklee ini ? Kenapa tetiba pulak orang cari pasal benda ini ? Tak pa, kena lah tahu jugakkan, sebab Vivix Shaklee ini produk shaklee terpower kat Malaysia, kat US, ada lagi power, tapi Vivix terbukti bagus. banyak testimonial di blog blog luaran sana

Cerita Pasal Vivix

Oklah, kalau korang nak tahu juga cerita pasal vivix shaklee, korang boleh baca kat blog aku ini. Adalah jugak aku tulis pasal promo vivix ini. hahhaa, tak silap ada dua tiga entry yang bagus. Tapi ingat lagi dulu aku pernah tulis pasal Vivix Mahal GILE !!, ye memang mahal. Tapi berbaloi baloi. Bayangkan seorang wanita yang beranak sorang, selalu semput semput naik tangga, tapi lepas bantai vivix, memang rasa tak sempot, sanggup kumpul duit lagi nak beli vivix, hahah, amacam nak try vivix nih ? kalau nak beli klik sini, terus order online.

Macam Mana Nak Buat Ayat Promosi ?

Hahhaa, oklah, yang ni sebenarnya korang boleh belajar dengan upline korang masing-masing, atau yang belum join tuh, cepat-cepatlah join bawah aku, hahaha, apadah gila aku. Oklah, jom kita cerita balik macam mana nak buat ayat Power. Hmm ayat power ini bergantung kepada medium jugak. Hhaha. oklah aku kasi tips sikit supaya korang dapat idea.

  • Oklah, korang pernah terfikir tak ada orang tak suka potong kaki sebab kencing manis ?
  • Korang suka tak mak bapak korang hidup merana sebab tua dan jadi lemah ?
  • Hmmm, takut bil hospital atau takut doktor yang garang ?
  • Muka cun lagi berseri, segak , gaya ,kacak macam Zul Arifin ?
  • So kalau korang ambil beberapa situasi di atas tuh, korang tentu faham, macam mana nak buat ayat power nak jual vivix shaklee ini. Hmmm, takpa, boleh je tengok atau skodeng mamat yang tere jual vivix.

Mana Nak Belajar Buat Ayat Promosi ?

Oklah, aku takdalah pandai sangat buat ayat power, tapi aku suka share je, share dari hati ke hati, itulah, sukar juga nak ikhlaskan hati, lagipun produk shaklee ini falsafah dia ialah  BERKONGSI,bukan PROMOSI jadi kalau nak jual vivix ini, rajin-rajinlah berkongsi, ok, bye, takleh banyak banyak cerita ini, bulan puasa.

Cara Mudah Mulakan Bisnes Dari Rumah dgn Bisnes Shaklee

Disini saya kongsikan tiga Cara Mudah Mulakan Bisnes Dari Rumah dgn Bisnes Shaklee untuk tambah pendapatan anda secara online dan bagaimana anda boleh mula buat bisnes dari rumah tanpa perlu sewa kedai dan boleh mulakan dengan modal yang rendah dan secara online sahaja.

Daftar Ahli Shaklee dan Jadi Pengedar Produk Shaklee – Sebelum anda nak promote produk Shaklee, anda boleh daftar dulu sebagai ahli Shaklee dan Pengedar Shaklee. Antara Kelebihan yang anda dapat sebagai ahli Shaklee adalah:

1. Anda boleh terus dapat harga ahli untuk kesemua produk Shaklee dan dapat jimat 15-20% dari harga retail.

2. Anda boleh layak untuk dapat Cashback Tunai dari Shaklee untuk pembelian bulanan terkumpul jika anda capai points terkumpul setiap bulan (minima 150uv points ke atas).

3. Anda akan dapat system online sendiri di shaklee2u.com.my dan anda boleh order terus produk Shaklee secara online ~ Anytime Anywhere.

4. Anda layak untuk dapat Harga Diskaun setiap Promosi Bulanan yg ditawarkan oleh Shaklee HQ kepada ahli Shaklee.

Berminat nak jadi pengedar Shaklee? Peluang menjadi pengedar Shaklee bersama kami masih terbuka. Selepas mendaftar sebagai pengedar Shaklee, Nama anda akan kami masukkan ke dalam Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia di website kami. Berminat… hubungi saya..

JUAL HARGA RETAIL

Kalau nak business shaklee ni untung, first mesti jual harga retail, kalau jual harga ahli mesti jadi ahli, tapi ada je yang jual harga kasih sayang, bawah dari yang sepatutnya, untung ke tak untung ?

RENTUNG

Mula mula tuh memang kasih sayang, tapi jawabnya bukan untung , tapi rentung, boleh rentungkan market, hahaha. Satu dah jatuhkan kualiti dan martabat produk tuh sendiri. Penat penat saintis bruce daggy dan kawan kawan dia buat produk tuh kasi selamat berkesan, kau pulak jual harga bawah ahli, jual kat lazatlah, jalan empat belas, jalan pinggir , jalan susuh, jalan jalan cari makan. Hhahahaha kejaplah untung, lepas tuh habis

MODAL

Modal pun kena ingat, tengok sikit, dulu aku dah kena kaw kaw habis duit buat loan, renntung hoo, bukan untung, hahah, mamat tuh untung, aku rentung, tapi jangan kaw pedajal orang involve riba, nanti kau sendiri pun akan merana jugak, tak berkat hidup, hahaha, ni hasil dari penampakan dan pengalaman sendiri.

SEDEKAH

Oklah, nak untung ni satu lagi jangan buat konsep sedekah, beli sambil menderma, kalau nak diskaun , takyah cakap menderma, sedekah je. Hhahahaha, ada yang ambil kesempatan, jual derma kat palestin, jual barang peratusan derma kat syria, tapi belum tentu dia nak derma, huhuhu, rasulullah rasanya tak buat macam ni dulu, ke aku yang silap, haaha

Leave a Reply

Open chat