Amyra Rosli Ambil ResV Vivix Shaklee

Amyra Rosli Ambil ResV Vivix Shaklee

Amyra Rosli Ambil ResV Vivix Shaklee. With bidadari @aamyrarosli. Kejap tadi Ms President tarik Amyra Rosli datang meja kitorang and Amyra kongsi tadi, β€œEh I pun consume Shaklee tau. I amek Resv dengan Vivix. Kalau tak amek resv dengan Vivix memang tak larat lah I, letih kerja kan” MashaAllah proudddd sangat!

Shaklee tak perlukan duta.. Shaklee tak pernah hire artis jadi duta

Tapi ramaiiii sangat artis yang memang consume Shaklee..Sebab apa? Sebab mereka ni BIJAK

Mereka pilih supplements yang terbaik, daripada company yang ada good reputation..

Company yang ada produk yang terbaik, berkesan dan tidak lansung merosakkkan sel badan kita!

Soooo proud of Shaklee!

Pergi ke mana-mana so far tak pernah lagi jumpa orang yang tak kenal Shaklee..

Sangat well known

Sebab tu orang2 shaklee semua senang nak buat biz shaklee.. Senang nak jual Shaklee.. Sebab kita tak perlu nak bersusah payah kenalkan Shaklee kepada market..

Sebab SEMUA ORANG KENAL PRODUK KITA

Betapa mudahnyaaaaa nak berbisne dan berjaya bersama Shakleee. Amyra Rosli Ambil ResV Vivix Shaklee

Amira Rosli ni dia consume set premium Shaklee. Apa tu? Resv & Vivix la.

ResV & Vivix ni macam husband & wife. Melengkapkan antara satu sama lain. Shaklee tak lantik artis terkenal jadi duta sebab kita semua pengguna Shaklee adalah duta kepada produk ni.
Baru-baru shaklee dapat Malaysia Trusted Award dalam kategori vitamin tau. Amira Rosli join event tu la dalam video ni.

Nak cantik? Nak sihat?

Kenalah amalkan shaklee. Kita makan sesuatu yang tak memudaratkan badan dalam jangka masa panjang lebih baik dari ambik yg tunjukkan kesan seawal tujuh hari.
Saya sendiri pengamal resv & vivix. Sebelum melahirkan dan selepas melahirkan, saya dapat bezakan performance badan saya lebih baik apabila amalkan ni.

BERJIMAT ATAU TAMBAH INCOME

Kalau korang dapat soalan nih, apa korang nak buat kalau semua benda naik harga ? Ada orang kata bagus berjimat, ada orang kata wajib tambah income. Jawapan aku senang, dua dua pun ada benarnya, tapi yang lebih penting ialah belajar

BELANJA BERHEMAH
Korang tahu tak kalau kita semua berjimat kaw kaw, sebenarnya tak elok untuk ekonomi. Bayangkan kalau semua orang nak tambah income, tapi side lain kita kena jimat, macam mana nak laku. Contoh orang bisnes tambah side income dengan jual nasi lemak tepi jalan, tapi geng jimat cermat kata kena masak sendiri, jadi kat situlah konflik. end up, bila semua simpan duit, ekonomi tak jalan. Bisnes yang ada pun boleh jatuh sebenarnya.

Harga barang akan terus naik dan naik, jadi nak jimat gile pun tak jadi bang. Jadi sebenarnya duit yang ada kau kena belajar belanja pada benda yang betul. Korang tahu orang kaya kalau belanja, bukan main beli je, orang kaya nampak kedekut, tapi sebenarnya mereka tahu nilai sesuatu barang tuh.
Contoh aku mudah, kalau beli sesuatu, fikirlah longterm, lagi lagi bab KESIHATAN, sebab kesihatan lagi MAHAL dari segala harta benda.

1. Kalau diberi Jajan dengan Buah, pilih buah, sebab buah ni bagus untuk healkan badan.
2. Kalau diberi Air Viral dengan Kopi o kosong, pilihlah kopi o kosong, sebab air viral ni banyak gula yang lama lama boleh rosakkan badan.
3. Kalau diberi buku atau mainan, belilah buku , sebab buku tuh buat korang pandai, bila pandai, barulah boleh dapat idea nak berniaga.
4. Kalau diberi peluang beli cash atau ansuran, pilihlah sistem cash, sebab confirm barang tuh milik korang. Kalau esok kita income tersekat tiba tiba, payah jugak.

Atas ni contohlah. Bagi aku, belanja berhemah untuk KESIHATAN sangat penting. Kalau tak sihat, lembik, sakit kanser, kaki lutut tak gerak, memang tak best, ada duit pun tak best weih. Kalau tak sihat, macam mana nak kerja, lagi nak buat extra income, kalau tak sihat, sukar jugak.

Bab pilih produk kesihatan, korang spend duit pada supplement yang bagus dan terbukti berkesan. Nak best macam SHAKLEE ni, dah terbukti dalam kajian landmark study bagus untuk longterm. Lagi SHAKLEE pun dah dua tahun berturut turut jadi trusted brand.

Nak best nya, bila kau dah belanja berhemah , spend duit lebih sikit pada SHAKLEE, ko boleh dapat cash back. Hhaha, so kat situ sebenarnya lagi banyak ko belanja, lagi banyak ko jimat. Aku pun kalau ada duit banyak, aku akan beli stok shaklee banyak gile, sebab aku tak rugi pun. Aku dari gemuk jadi kurus, lepas tuh pulak, habis orang kata aku budak sekolah.
Yang best lagi, dalam shaklee, kau boleh ajak orang lain makan jugak. Dekat situ kau boleh dapat extra income sebab ajak orang lain BELANJA BERHEMAH pada produk shaklee. Lagi ramai lagi bagus. Tapi janganlah buat style MLM haram jadah, suruh orang gile gile keluar duit, tapi produk tak makan. Aku pun tak suka paksa orang keluar duit semata-mata pasal bisnes, rank semua. Nanti tak berkat hidup, hahaha.

Kesimpulannya, kau belajar BELANJA BERHEMAH, fikir long term, fikir kesihatan. Kalau kau income banyak , tapi belanja pada benda yang merosakkan badan pun tak bagus jugak. Jahanam hidup.
Oklah, salam jumaat semua. gambar amyra rosli ni sekadar hiasan je, orang kata dia makan shaklee jugak, hehe.
#OtakManaOtak

ResV Shaklee

Sebenarnya ResV ni memang sama macam Vivix tetapi tidak serupa. Dalam entri kali ini,ramuan yang terdapat dalam ResV Shaklee,keistimewaan,manfaat dan kelebihan yang boleh anda peroleh daripada ResV Shaklee ini.

ResV adalah penemuan revolusi terbaru daripada Shaklee. ResV Shaklee dihasilkan secara saintifik yang direka untuk mengekalkan keremajaan dan untuk hidup yang lebih bersemangat. Melalui pembangunan bertahun-tahun bersama saintis-saintis terkemuka dan penyelidikan canggih secara global, Shaklee telah berjaya menghasilkan ResV.
ResV mengandungi campuran proprietari,ekstrak polifenol botani semulajadi yang dipilih secara teliti untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan optimum. ResV Shaklee semestinya :
πŸ‡ πš‚πšŽπš–πšžπš•πšŠ π™ΉπšŠπšπš’
πŸ‡ πšƒπšŠπš—πš™πšŠ πš†πšŠπš›πš—πšŠ πšƒπš’πš›πšžπšŠπš—
πŸ‡ πšƒπšŠπš—πš™πšŠ π™ΏπšŽπš–πšŠπš—πš’πšœ πšƒπš’πš›πšžπšŠπš—
πŸ‡ πšƒπšŠπš—πš™πšŠ π™ΏπšŽπš πšŠπš›πš—πšŠ πšƒπš’πš›πšžπšŠπš—
πŸ‡ πšƒπšŠπš—πš™πšŠ π™ΏπšŽπš—πšπšŠπš πšŽπš
πŸ‡ πšƒπšŠπš—πš™πšŠ π™Άπš•πšžπšπšŽπš— πšƒπšŠπš–πš‹πšŠπš‘πšŠπš—

ResV Shaklee mengandungi campuran propietari polifenol tumbuhan seperti Anggur Muscadine, Japanese Knotweed dan Lobak Ungu. Melalui penemuan formula revolusi baharu, ramuan ResV ditambah dengan lima bahan lagi, menjadikan lapan bahan utama terdapat dalam ResV Shaklee. Campuran 8 bahan ini merupakan campuran proprietary spectrum polifenol yang luas.

Leave a Reply